Rengjøringsmiddel, Tawip Vioclean, 5 L

Rengjøringsmiddel med pleieeffektGulvrengjøringsmiddel med ekstra pleieeffekt fra Tana Green Care

Varenummer: T02485 Kategorier: , , ,

Ikke kunde hos oss allerede? Fyll ut skjemaet her.

Produktinfo

TAWIP vioclean er et gulvrengjøringsmiddel med ekstra pleieeffekt og eksepsjonelle miljøegenskaper. TAWIP vioclean er perfekt til mekanisk og manuell vedlikeholdsrengjøring av alle vannbestandige gulv på steder somkrever det beste vedlikeholdet og et sklisikkert underlag. Passer perfekt til bruk på PVC, linoleum, gummi, stein samtoljede og voksede tregulv, f.eks. på skoler, gamlehjem, i administrative bygninger eller idrettshaller.Må ikke brukes på uforseglet tregulv.TAWIP vioclean er det ideelle rengjøringsmidlet for store områder, f.eks flyplasser, t-banestasjoner, butikker, supermarkeder og kjøpesentre.
Med respekt for det biologiske kretsløpet ivaretar den folks helse og rengjøringspersonalets sikkerhet.Og mens den forbedrer arbeidssikkerheten, sikrer TAWIP vioclean perfekte rengjøringsresultater ved bruk i lav konsentrasjon.
Den naturlige kokosfettsåpen i formelen beskytter gulvene fra lekkasjeeffekter og etterlater en beskyttende film med antistatisk virkning som reduserer sklifaren i samsvar med DIN 18032-2.
Ved hovedsakelig å være sammensatt av fornybare ressurser tar TAWIP vioclean ansvar for fremtidige generasjoner.

-Økt brukersikkerhet.
-Høy glimotstand.
-Lav kostnad i bruk.

5 l.

Leverandørens miljømerking


Leverandør


Faresymboler

    Les mer