Tersano stabilisert ozon vann

Ikke kunde hos oss allerede? Fyll ut skjemaet her.

Produktinfo

Patentert stabilisert ozon vann (SAO ™)

er en enklere, sikrere, mer miljøvennlig og en mer bærekraftig måte til daglig rengjøring og desinfisering av harde overflater. Brukt rundt om i verden innen helse, mat, utdanning og mer, leverer SAO ™ høy ytelse med besparelser i forhold til tradisjonelle kjemikalier.

SAO stabilisert ozon vann

 

Forenkler rengjøringsprogrammet

Ikke mer lagring, blanding eller avhending av tradisjonelle kjemikalier. Ved å benytte stabilisert ozon vann trenger du ikke å bekymre deg for hvordan kjemikalier påvirker lokalene, kundene eller gjestene – eller etsende effekter av kjemikalier på overflatene og utstyret du rengjør.

Hvordan virker Stabilisert ozon vann?

Kaldt vann fra springen kommer inn i enheten. Når det er behandlet, kan vannet benyttes til  rengjøring i inntil 6 dager. Etter hvert som det behandlede vannet beveger seg gjennom den “smarte” dispenseren, overvåker sensorer systemene for å sikre at vannet har blitt tilført riktig mengde Ozon. Dispenseren er klar til å fylle bøtter, sprayflasker, gulvvaskemaskiner og mer med SAO, Stabilt Ozon Vann, for rengjøring, desinfisering eller luktkontroll.

Tekniske spesifikasjoner

Tekniske spesifikasjoner SAO Tersano SAO Dispenser TSAO-4LCA114K-FB SAO-24LCA118K-FB
Dimensjoner: 57cm x 47cm x 25cm
Vekt: 14,5 kg
Hastighet: opptil 14 liter/min
Desinfisering 4 timer 24 timer
Rengjøringstid 3 dager 6 dager
Holdbarhet patron 6000 liter 3000 liter

 

SAO er tryggere for personalet, kundene og mer bærekraftig for miljøet

SAO er sertifisert av reguleringsorganer rundt om i verden, samt oppnådd den ettertraktede Green Seal ™ -sertifiseringen som oppfyller ytelsesstandardene GS-37 og GS-53.

Konvertering fra tradisjonelle kjemiske rengjørings- og desinfeksjonsmidler til SAO ™ vil bidra til å spare over 10 millioner liter per måned med giftige kjemikalier fra å bli dumpet i grunnvann, bekker og elver. Legg til at reduksjonen i emballasje, transportdrivstoff og produksjon av kjemikalier og SAO ™ er en av de beste måtene å redusere karbonavtrykket ditt.

Faresymboler

Les mer