Sanet Spray 750ml, til syrefølsomme overflater

Varenummer: 715486 Kategorier: , , Stikkord:

Ikke kunde hos oss allerede? Fyll ut skjemaet her.

Produktinfo

Sanet spray er en unik allrounder for sanitære overflater, men også mer

For daglig rengjøring av syrefølsomme materialer i sanitærrom, tilbyr den brukervennlige SANET-sprayen fra Tana-Chemie alle fordelene med rask og ukomplisert påføring. Men det er mye mer med egenskapene til SANET spray!

  • Frisk duft
  • Allsidig
  • Kraftig

SANET spray er et ypperlig bruksklart rengjøringsmiddel for overflaterengjøring i sanitærområdet, Tar effektivt f.eks. kalkbelegg, kalksåpe, fett og sminkerester.

Materialkompatibilitetsprofilen til SANET spray ble testet av et uavhengig laboratorium på sensitive overflater. Resultatene er imponerende! Forkrommede beslag, messing, ABS (akrylnitrilbutadienstyren), Makrolon® / polykarbonatplast og PLEXIGLAS® / akrylglass kan rengjøres med SANET spray uten problemer og uten å skade materialet.

SANET spray er ikke bare skånsom mot materialer, men også miljøvennlig. SANET spray er sertifisert i henhold til EU Ecolabel, Cradle to Cradle og uten mikroplast med en flaske laget av 100% resirkulert plast, dette er et bærekraftig produkt i en klasse for seg. Siden den bruksklare løsningen ikke krever blanding, er den enkel å bruke, sparer tid og er klar til bruk umiddelbart for en rask og kvalitativ applikasjon.

Tana-Chemie GmbH, den profesjonelle divisjonen til Werner & Mertz grunnlagt i 1971, tilbyr kommersielle kunder høyytelses hygieneløsninger under merkenavnene green care PROFESSIONAL og tana PROFESSIONAL for bruk i profesjonell rengjøring av bygninger. Produktene produseres i Tyskland og Østerrike på fabrikker som har oppnådd EMAS-sertifisering i samsvar med de strengeste EU-kriteriene. Spesiell vekt legges på green care PROFESSIONAL, miljømerket som står for integrert bærekraftig rengjøring i sirkulær økonomi. Selskapet har lenge fulgt en omfattende, fremtidsrettet bærekraftsstrategi med miljøvennlige og biologisk nedbrytbare ingredienser for rengjøringsprodukter og nyskapende, resirkulerbar emballasje. Hele Werner & Mertz Group er en pioner for en fungerende sirkulær økonomi langt utover sin egen industri. I tråd med selskapets bærekraftsfilosofi har konsernet satt banebrytende økologiske, økonomiske og sosiale standarder gjennom hele forsyningskjeden. www.wmprof.com

Leverandørens miljømerking


Leverandør


Faresymboler

    Les mer