Støvsuger, I-Vac C05, 230 v

I-Vac støvsuger C05 230V

Varenummer: C05.I-V.1115C Kategori:

Ikke kunde hos oss allerede? Fyll ut skjemaet her.

Produktinfo

I-Vac C05 230V støvsuger er en liten og lett kraftpakke fra I-team profesional med 5 liters tankog 5,2 kg bærevekt.

I-Vac C05 er en energibunt av en maskin som får jobben gjort. Med et solid navn i renholdsbransjen har I-Vac 5 overrasket alle brukere med sin mobilitet, sitt design og sin kraft. I-Vac C05 brukes på kontorer og i private hjem, for rengjøring av tepper, skap, garderober og mye annet. Serien brakte inn nye elementer innen støvsuging, og i stedet for bare å oppgradere de tekniske spesifikasjonene, forbedret den hele støvsugeprosessen. Avtakbar strømkabel, lysende bryter og den patenterte Whizzo-lyden når posen er full, alle disse funksjonene og elementene ble skapt og designet på bakgrunn av tilbakemeldinger fra brukere, og deres innsikt og ideer etter å ha arbeidet med forskjellige maskiner i årevis.
Denne modellen kan leveres med batteri og med kabel.

Solid håndtak:
Robust løsning med «låse ring», for å unngå at håndtaket går i stykker. Front i rustfritt stål for å unngå slitasje på maskineriet.

Fleksibel slange:
Dobbel ekstrudering for ekstra stabilitet i begge ender ettersom dette er de mest utsatte områdene. Slangen består av bare en del, så det er ingen limte elementer som kan gå i stykker.

Pose med ziplock:
6-liters pose med ziplocksystem for å unngå støvlekkasje når posen fjernes. Med fargekodene i poseholderen kan du skille forskjellige områder eller renholdsoperatører.

A La Carte:
Tilgjengelig med spesialmerking i pakker på 20 eller 100. Driv markedsføring av firmaet gjennom utstyr med firmanavn eller logo.

Støvsugerkroppen m.m.:
Eggformet støvsugerkropp for optimal funksjon i mindre arealer og ved bæring.
Lysende på/av-knapp for enkel sjekk i tilfelle problemer.
Enkel kabeloppbevaring.