Støvsuger I-Vac C9 batteri

I-Vac C9B Støvsuger U/Lader Og Batteri

Varenummer: C9B.I-V.0000B Kategorier: , Stikkord:

Ikke kunde hos oss allerede? Fyll ut skjemaet her.

Produktinfo

Batteridrevet støvsuger, en del av I-Team Global batterisystem
Benytter samme batterier som I-Vac, I-Mop og I-Gum

En fantastisk støvsuger.
Endre måten du tenker på rengjøring!
Den ikoniske I-VAC serien har vært en del av rengjøringens historie siden slutten av 90-tallet. Serien introduserer nye elementer til en verden av støvsuging, og i stedet for bare å oppgradere på tekniske detaljer … forbedrer den hele prosessen av støvsuging.

Nå også med Batterier som tillater inntil 80min drift.
I-Vac, blir drevet av to stk batterier, lik de som blir benyttet til å drive I-Mop gulvvaskemaskinen, belyst strømbryter, enkelt bytte av sugemotor og patentert lyd når posen er full, Whizzo. Alle disse funksjonene og elementene ble laget og designet med tilbakemeldinger fra brukerne, og deres ideer og innsikt som kommer fra arbeid med ulike maskiner i en årrekke. Oppgraderinger vil bare få deg litt lenger. Innovative løsninger som fikser problemene og komme opp med løsninger er det som virkelig teller.

Gjør I-VAC til din egen.
I-VAC kan enkelt bestilles i firmaets egen logo og med egne farger. Dette vil redusere svinn, samt skape et helhetlig og gjennomført inntrykk av ditt firma for dine kunder. Ta kontakt med BOSS europe as i dag og bli med på I-Range laget du også.

Leverandør