Emist Epix360 håndholdt elektrostatisk sprayer

Varenummer: FG2025 Kategorier: ,

Ikke kunde hos oss allerede? Fyll ut skjemaet her.

Produktinfo

Teknologi er avgjørende

Det er viktig å huske at alle overflater rundt oss har en enten positiv eller negativ ladning (selve jorden er negativ ladet). For at elektrostatisk effekt skal oppnås med de beste resultatene så skal påføringen gjøres med en positiv ladning, slik at de positivt ladede dråper trekkes til alle negative eller nøytrale overflater. EMIST TruElectrostatics TruDisinfection ™ applikator legger til en
positiv ladning til dråpene. Når dråpene forlater det elektrostatisk dyse, fokuserer de på å finne alle overflater med motsatt ladning, noe som får dem til å spre seg og lukke alle overflater i 360 grader (bak, under osv.). Akkurat som billakkeringsindustrien oppdaget for flere tiår siden, at den elektrostatiske applikasjonen gir en jevnere dekning. Selv under, bak og overflater du ellers aldri hadde fått tilgang til.

TruElectrostatics, TruDisinfection ™, Elektrostatiske applikatorer


Ny EPIX Charge Detectologi-teknologi

og utstyret, og justerer automatisk slik at jording aldri blir et problem. De påførte dråpene legger seg rundt overflatene/objektene. Denne 360 ​​graders effekten skaper en jevn, omfattende desinfeksjonsflate, noe som reduserer bruken av kjemikalier sterkt og sikrer overlegne resultater.

Patentert, bevist, pålitelig

Når du arbeider med dødelige patogener, vil du vite at leverandøren har en godt omdømme, er erfaren og pålitelig. EMIST-systemet er patentert, brukt under Ebolakrisen i 2014, og utviklet av den elektrostatiske industriveteranen Mike Sides, som kontinuerlig samarbeider med DOD Naval entomology center of excellence, USDA og WHO.

Best ytelse

Polariteten til elektrostatiske applikatorer er viktig. De fleste overflater har negativt eller nøytral ladning (jorden er negativ). I følge EPA, elektrostatisk applikatorer har en positiv ladning slik at de ladede partiklene når alle negative og nøytrale overflater. Positivt ladede dråper øker vedheftet og gir en 360 graders dekkegaranti. Reduserer både kjemisk bruk og tid.

Jevnere bruk

Når du rengjør større lokaler, bygninger eller trange rom, tillater en trådløs applikator større fleksibilitet. Dette betyr at du tar med maskinen overalt uten, uten å måtte stole på stikkontakter. Portable og Mobile er det nye normal, og gir en stor fordel for brukeren uansett hvor dekontaminering utføres.

Brukersikkerhet

I følge EPA skal median dråpestørrelse være større enn 40 mikron. Dråpene må være stor nok til å unngå fordampning og luftspredning (aerosol), men liten nok å kunne endre retning når de nærmer seg målet. De fleste spredere tilbyr dråper på 40 mikron eller mindre, noe som gjør dem luftbårne og øker risikoen for innånding. EMist dråpestørrelse er 75 mikron.

Lavere eierkostnader

Hvis du trenger å rydde opp i større områder, er manuell påføring en eldgammel metode. Elektrostatisk applikasjon er den nye normalen. Kunder som bruker systemene våre merker umiddelbart en enorm tidsbesparelse og en enorm reduksjon på kjemisk bruk. Konkurransedyktig pris, avansert og patentert elektrostatisk teknologi og påvist effektivitet garanterer lavere totalkostnad

Dokumenter