Stek Tactigard – antimikrobiell film til overflater

Varenummer: 2001 Kategori:

Ikke kunde hos oss allerede? Fyll ut skjemaet her.

Produktinfo

Har du tenkt over hvor ofte du tar på overflater, og hvor ofte disse vaskes? Når du er på vei til jobb i bil, med buss eller tog, eller når du bruker handlevogn i butikk, betaler på en bankterminal? Hva med når du bestiller mat på nye store berøringsskjermene, og spiser lunsj rundt det store bordet på møterommet? Hvor mye bakterier tar vi på i løpet av en dag?

2020 ble året da vi igjen ble påminnet på hvor viktig håndhygiene egentlig er i det daglige.
Og vi har helt klart blitt flinkere til å vaske hendene, sprite og holde avstand – men det er utrolig hvor mye vi faktisk berører i løpet av en dag, uten at vi tenker spesielt mye over det.

Vi har funnet en løsning som kan være med på å redusere smitterisiko, med en antibakteriell film som inneholder kobber og sølv. En kombinasjon som effektivt begrenser smittsom sykdom, og som eliminerer mer enn 99% av farlige virus på under 10 minutter. Filmen kan enkelt monteres på både flate og kurvede overflater som dørhåndtak, bankterminaler, handlevogner, heisknapper eller andre steder som er utsatt for menneskelig berøring.

En annen utfordring som er aktuell, både i arbeid og privat sammenheng, er rengjøring av glassbord eller glassdisker. Løsningen gjør at det ikke blir fingermerker, med sterke antimikrobielle funksjoner har vi en slitesterk film som ikke etterlater fingermerker. Den kan enkelt legges på alle overflater. Filmen kan være gjennomsiktig eller farget, og med riktig vedlikehold kan være effektive i opptil 5 år i et hektisk miljø.

TACTIGARD – Benyttes til overflater som knapper, skinner, håndtak.
lysbrytere, tastaturer, skrivebord, møbler osv

 

Antimikrobiell film PVC-film med kobber og sølv

Med fire modeller antimikrobielle filmer designet for alle tenkelige applikasjoner, er vi opptatt av å holde deg trygg – uansett hva du berører.

 

IKKE BARE ETT, MEN TO

Tactigard inneholder både sølv- og kobber nanopartikler, som frigjør ioner for å ødelegge skadelige mikroorganismer.

FORDELENE MED KOBBER OG SØLV 

Mens andre antimikrobielle filmer på markedet bare inneholder et enkelt metall – enten kobber eller sølv – bruker Tactigard en kombinasjon av begge for uovertruffen beskyttende egenskaper. Det er bevist at sølv dreper mikrober på bare to timer. Imidlertid kan store mengder sølv være skadelige for mennesker, og dets effektivitet kan også reduseres i miljøer med lav luftfuktighet. Det er der kobber kommer inn. Studier har vist at kobberfilmer eliminerer mikrober på omtrent 4 timer, sammenlignet med maksimalt 3 dager på ubeskyttede overflater. Og i motsetning til sølv, er de antimikrobielle egenskapene til kobber mer sannsynlig å forbli stabile uavhengig av miljøet. Så, sølv eller kobber? Vi valgte begge deler – og med det perfekte forholdet kan Tactigard skryte av uovertruffen praktisk og beskyttelse.

UENDELIGE MULIGHETER

Knapper, skinner, håndtak. Lysbrytere, tastaturer, skrivebord, bord, stoler, skap. Du kan beskytte deg selv og omgivelsen med å benytte Tactigard beskyttelsesfilm på de fleste overflater.

ENKEL INSTALLASJON

Tactigard består av PVC – et materiale som lett kan formes med varme på alle overflater. I tillegg gir den luftfrie strukturen til Tactigard, en enklere påføring.

ANTI-FINGERMERKER

Tactigard ble designet for å motstå fingeravtrykk og andre uønskede merker. Dette holder overflatene rene, selv med hyppig kontakt. Ved å påføre denne filmen på for eksempel en touch skjerm, vil du slippe sjenerende fingermerker på skjermen.

KJEMIKALIE RESISTENT

Tactigard har utmerket bestandighet mot etylacetat og andre kilder til kjemisk skade.