C2C sertifiserte rengjøringsprodukter

cradle-to-cradle-logo

C2C

Vi tenker miljø og knytter kontakt med leverandører som har en tydelig miljøprofil implementert i sin strategi. Både produkter og organisasjon skal være klargjort for en grønn hverdag.

Boss Europe AS fører hele C2C serien til Werner & Mertz. Du kan lese mer om dette i vår nettbutikk ved å følge linken her

Boss Europe AS er den grønne utfordreren i renholdsbransjen. Vi importerer produkter som til daglig benyttes til rengjøring av en rekke lokasjoner. Det kan være sykehus, barnehager, skoler og treningssentre, det kan også være kontorbygg, bilverksteder og kjøpesentre, mangfoldet er stort, men kravet er det samme. Det skal benyttes produkter som ikke er skadelig for hverken miljøet, de som oppholder seg i rommet eller renholderen. Vår kjemiprodusent Werner & Mertz produserer merkenavnene Tana Professional og Tana Green Care. Tana Green Care er produsert under meget strenge forhold. Den uavhengige organisasjonen stiller en rekke strenge krav til bedrifter som ønsker en sertifisering. Kravene omfatter mye mer enn kun innholdet i produktene.

Tanken er at vi skal produsere miljøvennlig, uten skade for hverken natur eller mennesker. Produktet skal kunne fremstilles på nytt med samme eller bedre kvalitet. Alt skal føres tilbake til naturen, det er derfor det heter fra Vugge til Vugge og ikke fra Vugge til Grav som er den naturlige produkt syklusen.
Se under, der vi har lagt med en forklarende og beskrivende film. Du kan også lese mer om C2C på Werner & Mertz sin hjemme side. Den kan du følge ved å bruke denne linken

Ta kontakt dersom du ønsker en uforpliktende demonstrasjon av våre grønne renholdsløsninger

Kontaktskjema