Hansker

Før du bestiller hansker.

Det finnes mange forskjellig typer hansker, før du bestiller hansker bør du tenke igjennom hva hansken skal beskytte mot, hvor lenge hansken skal brukes og om brukeren har noen allergier. I noen tilfeller må hansken også være steril.

En hanske vil aldri beskytte deg 100%, husk god håndhygiene før og etter bruk av hansken.

Nitril
Nitril er kunstgummi. Grunnmaterialet varierer fra produsent til produsent, noe som fører til at nitrilhanskene er forskjellige alt etter hvilket merke du kjøper.
De inneholder ikke lateksproteiner og kan være et alternativ til de som ikke tåler lateks eller som har sensitiv hud.
Nitrilhansker er elastiske, har god passform og tåler mye. Følsomheten er god slik at fingerferdigheten beholdes.

De har god barrierebeskyttelse mot bakterier og virus og anbefales ved alle arbeidsoppgaver hvor det er risiko for smitte eller forurensning.
Den generelle beskyttelsen mot kjemiske stoffer er større enn for både lateks- og vinylhanske.

Latex
Latex er naturgummi og gir god beskyttelse mot virus og bakterier. Dette er et godt alternativ der de er risiko for smitte eller bli smittet.
Vær oppmerksom på at enkelte har latex allergi.

Vinyl
Vinyl er et oljebasert syntetisk produkt, dette produktet gir relativt begrenset beskyttelse mot smitte og og kjemiske stoffer. Produktet er ikke like elastisk og følsomt som Nitril og Latex.

Demonstrasjon av våre grønne renholdsprodukter

Vi besøker deg gjerne for en gratis og helt uforpliktende demonstrasjon

Relevante innlegg

Engangshansker

Hva bør du tenke på ved valg av engangshansker, nitril, latex, vinyl eller TEP? Det finnes mange ulike typer hansker, i ulike materialer og i...

Nitrilhansker med høy kvalitet

Nitrilhansker i høy kvalitet BOSS EUROPE inngår kontrakt med Sanicen SA Sanicen SA er en av europas ledende produsenter av hansker med høy kvalitet som...

Leverandører

Sanicen SA

Sanicen SA ble etablert i 1982 og har siden den gang strukket seg for å bli leverandør av hansker til kunder over hele verden.  Sanicen SA søker hele tiden etter å levere høy kvalitet på produktene sammen med høy kundeservice på leveransen. Dette er også beskrevet i strategien til Sanicen SA. For å underbygge den høye kundeservicen […]

Brosjyrer

Beklager, vi fant ingen innlegg. Vennligst prøv et annet søk.