Renholdsprodukter for hotell

Det er svært utfordrende tider i hotell- og serveringsbransjen. Med kundekontakt vil faren for smitte være stor, og det er viktigere enn noen gang å sørge for et godt og hyppig renhold der det oppholder seg mange mennesker. Et godt renhold bidrar ikke bare til bedre helse, men øker også trivselen og trygghetsfølelsen blant gjester og ansatte på hotellet.

Boss Europe tilbyr trygge og miljøsertifiserte renholdsprodukter for 4-dimensjons rengjøring: Gulv, vegg/tak, overflater og luft.

Hotell

Gulv

På et hotell er det viktig at rengjøringen av gulv skjer både effektiv og grundig. Vi fører rengjøringsprodukter som tar for seg alt fra dyp rengjøring, polering og herding av gulv, til tepperens. Våre gulvvaskemaskiner yter godt på både små og store overflater, og kommer også i stillegående modeller.

Se alle våre produkter til gulv

Vegg/tak

Et hotell inneholder mange rom der smuss og bakterier sprer seg. Boss Europe fører rengjøringsprodukter som er spesialtilpasset rengjøring av vegg og tak, og som effektivt fjerner de vanskeligste flekker og skjolder.

Se alle våre produkter til vegg/tak

Overflater

På et hotell er trafikken stor og berøringsflatene mange. Disse overflatene er det viktig å gjøre grundig og hyppig rent for å unngå spredning av virus og bakterier. Boss Europe fører renholdsprodukter som effektivt fjerner bakterier og smuss, tilpasset alle typer overflater.

Se alle våre produkter til overflater

Luft

Når gjestene ankommer hotellet er det viktig å sørge for at luften som pustes inn er ren og at inneklimaet er forsvarlig. Våre luftrensere fanger opp forurensninger og fjerner lukt, støv, bakterier og virus. Vi har også luftrensere som tilfører god lukt i rommet.

Se alle våre produkter til luft

Andre produkter for Hotell