imop Lite

Imop Lite Introduction V2

Mindre og lettere, fortsatt samme fantastiske effekt.

i-team har kommet med en nyhet innen i-mop serien. Med denne nyheten innen serien, med nytt kontrollpanel, ny beskyttelsesmekanisme og mindre vekt, utvides i-mop familien med enda et bærbart verktøy med utrolig manøvrerbarhet. Med sin mindre størrelse kommer den til steder hvor storebrødrene, XL og XXL ikke kommer til. Utformet for å være enda mer brukervennlig, og med hensikten om å gjøre rengjøring raskt, enkelt og gøy.

Hva gjør imop Lite innovativ?
Kombinasjonen av vekt og det å ha maskin som både vasker og tørker, er noe av det som gjør imop Lite unik. imop Lite har også et unikt oppreist design som legger mer vekt på børstene, og kombinert med den kraftige batteridrevne motoren, som gir enda flere rotasjoner per min enn sine likemenn, fører dette til at den har mer rengjøringskaft enn noen annen gulvvaskemaskin i sin klasse. Ettersom børstetrykket blir mindre når imop Lite er såpass mye lettere enn andre i-mops, så har i-team satt opp børstehastigheten fra 355 til 500rpm.

Annerledes design
Designet på imop Lite er annerledes enn det på sine storebrødre. Kontrollpanelet skiller seg fra tidligere ved at nå har hele kontrollpanelet blitt til fire knapper, som justerer programmet du bruker etter ønske. Det er nå fire knapper på midten av håndtaket som enkelt starter eller avslutter det du skulle trykke på.
For eksempel dersom du kun ønsker og bruke børster og sugemotoren for å fjerne noe søl som ligger på gulvet, trykker du på “Brush” for å aktivere børstene og så “Turbine”

Kontrollpanelet sett ovenifra

For å forhindre at det skal kunne komme vann inn i sugemekanismen har det blitt montert en beskyttelsesmekanisme mot overflod av vann. Måten denne fungerer på er at det er en ball som vil gå opp og tette for suget hvis det skulle komme for mye vann inn i skittenvanntanken.

Vedlikehold
Som sine likemenn er imop Lite veldig enkel og rask å rengjøre. Alle delene kan tas av for å gi best mulig rengjøring på kort tid. Renhold er viktig at gjøres nøye etter bruk for det vedlikeholder kvaliteten på maskinen og gir en bedre effekt på vaskingen.

Ta kontakt dersom du ønsker en uforpliktende demonstrasjon av våre grønne renholdsløsninger

Kontaktskjema