Sanet Spray

SANET Spray 750ml C2C Side Web Image W600 Hx

UNIK SPRAY FRA TANA, FOR SANITÆRE OG SYREFØLSOMME OVERFLATER

Skånsom rengjøring, med SANET spray på følsomme overflater som Plexiglas®.

For daglig rengjøring av syrefølsomme overflater i sanitærrom, tilbyr den brukervennlige SANET-sprayen fra Tana-Chemie alle fordelene med rask og ukomplisert påføring

Men det er mye mer med SANET spray!

Materialkompatibilitetsprofilen til SANET spray ble testet av et uavhengig laboratorium på sensitive overflater. Resultatene er imponerende! Forkrommede beslag, messing, ABS (akrylnitrilbutadienstyren), Makrolon® / polykarbonatplast og PLEXIGLAS® / akrylglass kan rengjøres med SANET spray uten problemer og uten å skade materialet.

SANET spray er ikke bare skånsom mot materialer, men også miljøvennlig. SANET spray er sertifisert i henhold til EU Ecolabel, Cradle to CradleTM og uten mikroplast med en flaske laget av 100% resirkulert plast, og er et bærekraftig produkt i en klasse for seg. Siden den bruksklare løsningen ikke krever blanding, er den enkel å bruke, sparer tid og er klar til bruk umiddelbart for en rask og kvalitativ applikasjon.

Sanet Spray inngår i sanitærserien til Tana professional. Sanet er en komplettserie til renhold i sanitærsonen. Her finnes alt du trenger for å rengjøre sanitærrommet.

Her finner du et utvalg fra Sanet serien:

Ta kontakt med oss for råd og tips.

 

 

Ta kontakt dersom du ønsker en uforpliktende demonstrasjon av våre grønne renholdsløsninger

Kontaktskjema