Smixin – smarte håndvaskesystemer

Combi Min

Smixin, en stolt partner av Global Handwashing Partnership, bidrar aktivt til en bærekraftig og hygienisk verden ved å lage systemer som er berøringsfrie og har en unik innebygd såpemekanisme som eliminerer risikoen for forurensing og overføring av bakterier.

Med unike håndvaskeløsninger leverer Smixin den høyeste standarden for sanitet med begrenset bruk av ressurser. Smixin sine systemer er designet for å imøtekomme dagens behov, uten at det går ut over evnen til fremtidige generasjoner å møte deres. Systemene bruker betydelig mindre av ressurser som vann, såpe og papir. Med minimal bruk av ressurser gjøres det mulig å oppnå mål om kostnadsbesparelse, effektivitet og vedlikehold, i tillegg til det bærekraftige aspektet.

Alle Smixin-systemer er IoT-klare. Ved å utvikle løsninger med tilkoblingsmuligheter inkludert, tilrettelegges det for overvåking av systemenes forbruksnivå og bruk i sanntid. Ved å bruke IoT-teknologi på systemene, gir Smixin øyeblikkelig datatilgang og muliggjør endring av atferd.

Smixin har 3 forskjellige modeller:

Combi
Et unikt 3-i-1 håndvaskesystem designet for bruk i eller utenfor vaskerommet. Vann, såpe og papir blir dispensert på en optimal måte og systemet er koblet til en ekstern overvåkningsplattform.

Combi

Compact
Compact er en neste generasjons økologisk tappekran. Denne 2-i-1 såpe- og vanndispenser er en ekstremt økonomisk og bærekraftig løsning og kan kobles til en ekstern overvåkningsplattform, designet for å tilfredsstille selv den mest krevende anleggsleder.

Compact

Comfort
Comfort har den nyeste teknologien innebygd, SmixRain – en genial lufting som skaper en strømningshastighet på bare 0,7 liter per minutt. Med denne kranen sparer du forbløffende 90% vann, og det beste av alt: man får en utrolig behagelig følelse på huden på grunn av den perfekte blandingen av vann og luft.

Comfort

 

Ta kontakt dersom du ønsker en uforpliktende demonstrasjon av våre grønne renholdsløsninger

Kontaktskjema