Amano Pioneer Eclipse

Pioneer Eclipse ble grunnlagt i 1978 med introduksjon av propanbrennerteknologi. Med produkter som er utformet for å redusere lønnskostnader i gulvpleieindustrien, har selskapet hatt umiddelbar suksess, noe Inc. Magazines liste over 100 raskest voksende private selskaper fra 1984-1987 beviser.

Pioneer Eclipse ble et datterselskap av Amano i 1990 og har for tiden sin posisjon som en del av det store japanske konglomeratet. Amano har en sterk veksthistorie og er global markedsleder innen parkeringssystemer og tidsstyring. Amano er også #1 produsent av utstyr til det viktige japanske markedet. Amano har produksjons- og driftstjenester i 17 land rundt om i verden: USA, Canada, Belgia, Storbritannia, Frankrike, Tyskland, Nederland, Romania, Spania, Korea, Kina, Malaysia, Singapore, Thailand, Indonesia og Japan.

Amano Pioneer Eclipse er lokalisert i Sparta, NC, hvor 100.000 m2 store anlegget produserer gulvpleie og sanitære kjemikalier og utstyr til industrien. Med et salgssamarbeid i over 40 land og en produksjonskapasitet på 30 millioner liter kjemikalier per år, er vi godt posisjonert for å møte kundens behov.

Demonstrasjon av våre grønne renholdsprodukter

Vi besøker deg gjerne for en gratis og helt uforpliktende demonstrasjon av våre grønne renholdsløsninger.

Kontakt oss