Miljøbevisst papir produksjon

Miljøvennlig papir

Miljøvennlig papir, Econatural

Boss Europe AS stiller strenge miljøkrav til både interne rutiner og til våre leverandører. Vi hos Boss Europe AS er opptatt av en bærekraftig og miljøvennlig produksjon. Papir produksjon har tidligere vært forbundet med store utslipp og enorm påvirkning på naturen. Boss Europe AS leverer papir fra en ekstremt miljøbevisst samarbeidspartner.

Stikkord er: Miljøvennlig produksjon, nyfiber og ren cellulose blir utvunnet fra drikkekartong. Resultatet er EcoNatural: økologisk papir med ekstreme prestasjoner. Boss Europe AS leverer nå Papir, Airlaid servietter og Tissue servietter. Papiret leveres i 4 forskjellige kvaliteter. Vi vil fokusere på kvalitetene Strong og EcoNatural.

Strong

100% nyfiber – høy kvalitet – kort leveringstid.

EcoNatural

100% gjenvunnet nyfiber – høy kvalitet – meget miljøvennlig – kort leveringstid.

 

 

Lucart Professional EcoNatural er det naturlige valget som gjenspeiler miljøengasjement. Den innovative produktive prosessen bruker en ren og nullavfalls teknologi. Det løses ved en mekanisk handling som fysisk skiller cellulosefibre fra plastmateriale og aluminium funnet i drikkekartong, uten bruk av skadelige stoffer for mennesker og miljø. Cellulosefibre brukes til å produsere EcoNatural, mens andre produkter i drikkekartongen som aluminium og polyetylen blir resirkulert til byggemateriale, gatemøbler og dagligdagse gjenstander (for eksempel penner, linjaler, etc). Et eksempel på denne fantastiske resirkuleringen er at fortøyningsmastene som står i vannet i Venezia kommer fra denne resirkuleringen. EcoNatural kutter ikke ned trær, men gjør det mulig å resirkulere et materiale som ellers ville ende opp på søppeldynga. På denne måten bidrar man betydelig til å løse deler av avfallshåndtering problemet.
Toalettrull med naturlig ubleket farge. Mljøvennlig
En naturlig farge

Den typiske fargen på papiret, Havana lys brun er på grunn av bruk av ubleket cellulosefibre. Dette er en naturlig farge som finnes i fibrene i treverket. Dette vil også gi papiret gode egenskaper i form av absorbering, styrke, mykhet og lite støv.

EcoNatural er miljømerket sertifisert

Den økologiske verdien av EcoNatural er garantert av miljømerket sertifisering, kvalitetsmerket utstedt av EU Ecolabel sikrer at produktet under hele sin livssyklus, respekterer alvorlige kriterier for beskyttelse av miljøet kreves ved et europeisk nivå.

Lucart Strong, kvalitet i hvert fiber
Boss Europe AS leverer papir også i nyfiberkvalitet (ren cellulose). Dette er produkter som er laget av rene fibre og som er underlagt strenge miljøkrav. Her finner du den gode, myke kvaliteten og sugeevnen. I løpet av årene har Lucart Group oppnådd mange priser og anerkjennelser, for eksempel kvalitetsertifiseringen UNI EN ISO 9001, miljøledelsesertifiseringen UNI EN ISO 14001 og EMAS sertifisering. Lucart Professional Strong er en full produktlinje laget av 100% jomfru cellulosefibre, i samsvar med miljøhensyn og bærekraftkriterier utstedt av PEFC skogsertifisering. Lucart Professional Eco og EcoNatural er miljømerkesertifisert, økologisk kvalitetsmerket som garanterer respekt for alvorlige kriterier for beskyttelse av miljøet krevd på et europeisk nivå.
Se på vår leverandør sin hjemmeside for mer informasjon om produkter, kvaliteter, sertifiseringer samt mye mer.

Lucart hjemmeside klikk her

Sortimentet er meget stort og Boss Europe AS dekker de fleste behov som kreves fra forskjellige typer kunder.

 

 

Ta kontakt dersom du ønsker en uforpliktende demonstrasjon av våre grønne renholdsløsninger

Kontaktskjema