Plast

Med tette relasjoner til produsentene bidrar vi til at bærekraftige rengjøringsmaskiner kommer ut til forbrukerne.

Gulvvaskemaskinene fra Boss Europe er produsert for å oppnå et effektivt, miljøvennlig og kostnadseffektivt renhold. Boss Europe har renholdsmaskiner til alle typer renhold og feieoppdrag. Fra små enkle gulvvaskemaskiner og feiemaskiner, via kombinerte mellomstore feie- og gulvvaskemaskiner, til store feiemaskiner ment for industri og lager.

Vi leverer løsninger som er tilpasset alt fra sykehusrenhold til tung industri. Boss Europe AS samarbeider med ledende produsenter som har bærekraft, miljøhensyn, bruk av vannressurser og etiske retningslinjer som en levende del av firmastrategien. Disse kriteriene ligger til grunn når vi velger samarbeidspartner.

Demonstrasjon av våre grønne renholdsprodukter

Vi besøker deg gjerne for en gratis og helt uforpliktende demonstrasjon

Relevante innlegg

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

Leverandører

Norfolier

Norfoliers sekker er laget av 100% gjenvunnet brukt norsk plastfolie – Post Consumer Waste – som er innsamlet i Norge via systemer etablert av Grønt Punkt Norge og gjenvunnet i Folldal i Hedmark. Miljøfordelene er mange ved bruk av Norfoliers sekker laget av gjenvunnet plast: Redusert energiforbruk knyttet til fremstilling av plast med over 80 […]

Brosjyrer

Beklager, vi fant ingen innlegg. Vennligst prøv et annet søk.