Adlatus – Autonom gulvvaskemaskin

Adlatus

Adlatus robot gulvvaskemaskin

ADLATUS CR 700 kan rengjøre helt autonomt. En manuell driftsmodus kan dessuten også velges.

Hvis et sted krever plutselig rengjøring, kan roboten bli bedt om å utføre en lokal rengjøringsjobb via nettbrett eller smarttelefon. Du kan også velge å rengjøre dette stedet i manuell drift. Vi kaller det Dual Use!

NAVIGASJON
Det avanserte navigasjonssystemet til ADLATUS CR 700 gir pålitelig bevegelse i komplekse miljøer.
Dens kraftige sensorer og intelligente behandling av sensordata gjør det mulig å fange opp objekter som er svært vanskelig å oppdage, for eksempel personer eller hengende materialer. Avhengig av miljø/ byggestruktur, kan ulike tilnærminger til navigasjon
velges.

Én plasseringsmetodikk brukes i objekter med mange faste hindringer, som vegger og hyller, uten bruk av kunstige landemerker.
Den andre lokaliseringsmetoden brukes i miljøer med sterkt varierende hindringer og med få statiske strukturer. For dette formålet, er kunstige landemerker installert i objektet.

BRUKERGRENSESNITT
Med et enkelt og vennlig brukergrensesnitt, kan ADLATUS CR 700 startes uten komplikasjoner av rengjøringspersonalet. Enten med berøringsskjermen direkte på roboten eller eksternt fra en mobil enhet, for eksempel et nettbrett eller smarttelefon.

SERVICESTASJON
Hvis batterikapasiteten er oppbrukt, vanntanken full eller rentvanntanken tom, vil ADLATUS CR 700 autonomt nærme seg dokkingstasjonen og fylle på forsyningen. Dette gir en fullstendig autonom drift over lengre tidsperioder.

TILKOBLING
ADLATUS CR 700 tilbyr et mangfold av muligheter til å kommunisere med brukeren, infrastrukturen og – i en tidsalder av digitale ting – med andre gjenstander i omgivelsene.
Dermed kan Adlatus kommunisere med sine brukere selv om de ikke er tilgjengelige, og sende dem rengjøringsrapporter automatisk. Roboten kan også bli forespurt av brukeren via nettbrett eller smarttelefon om å rengjøre et lokalt sted uten at brukeren skal søke i bygningen etter roboten og uten å måtte navigere manuelt til rengjøringsområdet.

Ta kontakt dersom du ønsker en uforpliktende demonstrasjon av våre grønne renholdsløsninger

Kontaktskjema