Lionsbot Leoscrub rengjøringsrobot – en miljøvennlig gulvvaskemaskin med sjel

LeoBots er en serie rengjøringsroboter fra Lionsbot. Ved Amsterdam Innovation Award 2020 ble LeoBots serie kronet som vinner.  Samhandling med miljø og de menneskelige renholderne viser økt effektivitet og produktivitet. Lionsbot LeoScrub er svært mobil, trygg i sin manøvrering og er designet for å imøtekomme alle typer anlegg.

LB190703 127

Lang levetid – bærekraftig

LeoBots utmerker seg med sin bærekraftsdesign. Den er konstruert med evnen til å redusere ressursbruken; batteriteknologi som krever kortere ladetid for å nå en full ladesyklus, mindre vannforbruk til oppgaver som mopping og skuring sammenlignet med tradisjonelle maskiner, og dets resirkulerbarhet.

En LeoBot er laget av bedre, sterkere materialer – fra elektroniske komponenter, til ramme og ytre kropp. Hvordan spiller holdbarhet en rolle i bærekraftsbevegelsen? Større holdbarhet betyr at delene og i seg selv har en lengre levetid, noe som reduserer svinn på lang sikt. Ressurser som brukes til vedlikehold reduseres også, og dette er en annen måte å hjelpe miljøet på.

 

Bærekraft og miljø

Miljøvern er et av de viktigste fokusområdene i bransjen. Fra en bredere sammenheng har det vært mye bekymring for klimaet og ressursbruken fra verden vi lever i. Mange selskaper har allerede begynt å utnytte teknologier som kunstig intelligens, som blockchain og IoT, for å bekjempe klimaendringer til fornybar energi og sist, men ikke minst, avfallshåndtering.

LeoBot spiller sin rolle for bærekraft, ved å støtte rengjøringsindustrien i fire hovedkategorier .hovedsakelig for å vaske/skure, støvsuge, moppe og hjelpe til med å trekke containere (opp til 450 kg), som kan bli ganske tunge.

LeoBots ble også designet for å være modulære, slik at hver seksjon av roboten kan brukes på nytt eller til bruk i oppgraderinger. For eksempel kan det ytre skallet enkelt byttes mellom roboter. Hvis det oppstår en skade, kan delen byttes ut, og den skadede delen kan pusses opp for en annen robot i familien. Ved å gjøre dette reduseres Leoscrub rengjøringsrobot sløsing med materialer og ressurser.

 

LeoScrub

Bygget for ytelse
Designet for å imøtekomme kravene til alle typer anlegg.

Er svært mobil
Rengjøringsroboten er slankt og nett , og vil gå igjennom de fleste døråpninger uten terskel.

Ekstremt trygt
Godt integrerte sensorer som oppdager og unngår hindringer.

Kraftig kontroll
Nøyaktig kontroll av hastighet og bevegelse

 

Effektiv energiledelse

LeoBot har et av de mest effektive energiledelsessystemene i sin klasse. Batteriet går fra null til full effekt på omtrent to timer, mens den effektive fordelingen av strøm under drift reduserer energiforbruket i svært strømkrevende oppgaver.

For eksempel, med LeoScrub, bruker den opptil 50 kg vekt under skrubbing, noe som i tradisjonelle maskiner vil kreve en konstant strømforsyning. Men med sin nåværende batteriteknologi kan den vare i opptil 5 timer i en enkelt driftssyklus. Dette sammenlignet med en LeoPull som tilbyr slepefunksjoner ved bruk av en spesielle teknologisk finesse, kan vare opptil 20 timer på en enkelt lading. Disse eksemplene viser at strømforbruket i LeoBots er lavt. Kombinert med energieffektiv batteriteknologi, bidrar dette til å redusere energisvinn som en del av bærekraftsdesignet. LeoBots kan selvfølgelig ikke redde planeten alene, men den kan definitivt spille en rolle i å bidra.

 

Rengjøringsrobotene frigjør deg fra konstante vedlikeholdsproblemer, se bare her:

  • Betjen roboter hvor som helst, når som helst via LionsClean-appen
  • Døgnet rundt 24/7 Cloud Service Support
  • Del sanntidsoppdateringer for å overvåke rengjøringsfremdriften
  • Enkel karting og rengjøringsplanlegging
  • Selvfordel roller av de autonome rengjøringsrobotene via teamarbeid og samarbeid
  • Selvlæring for å forbedre planleggingen
  • Overvåker og rapporterer kontinuerlig robotenes ytelse og tilstand via prediktiv analyse
  • Forbedret produktivitet

LeoBot- en familie rengjøringsroboter og serviceroboter

LeoBots, gulvrengjøringsroboter, er en familie som består av 4 forskjellige modeller. Hver av dem er laget for å utføre en bestemt oppgave for å oppnå maksimal effektivitet i rengjøringsoperasjonen. Robotene kan samarbeide om å utføre rengjøringen slik at total tiden som benyttes reduseres uten at det forringer resultatet. les mer på www.lionsbot.com

LeoScrub
Robot gulvvaskemaskin. Bruker opptil 70% mindre vann med høye rengjøringsresultater.

LeoVac
Robotstøvsuger. Med valgfritt HEPA-filter for renere luft.

LeoMop
Robotmopp. Rengjør ekstremt stillegående. Blader bak mye tørrere gulv.

LeoPod
Produktet lanseres i 2021

 

For mer informasjon om LeoBots eller UVC-desinfeksjonsfetteren LeoRay, besøk www.lionsbot.com, Eller ta kontakt med Boss Europe på e-post: post@boss-europe.no, eller telefon:  90806070.

Relaterte produkter fra nettbutikken

Ta kontakt dersom du ønsker en uforpliktende demonstrasjon av våre grønne renholdsløsninger

Kontaktskjema