Renholdsprodukter for treningssenter

De fleste drar på et treningssenter for å holde seg i form, og da er det ekstra viktig å sørge for rene lokaler. Gode hygieniske forhold er ikke bare med på å skape tilfredshet blant medlemmene, men bidrar også til å redusere smitte og helseplager. Kontaktflatene på et treningssenter er mange, og det konsumeres mye oksygen og svettes mye på ett og samme sted.

Boss Europe tilbyr trygge og miljøsertifiserte produkter for en 4-dimensjons rengjøring: Gulv, vegg/tak, overflater og luft.

 

Renholdsprodukter Treningssenter

Gulv

Gulvene på et treningssenter bør ha antibakterielle egenskaper og må vaskes grundig og ofte. Gulvvaskemaskinene til Boss Europe gjør renholdet mer effektivt, og rengjør i dybden- uansett underlag. Det finnes både stillegående, store og små modeller tilpasset treningssenterets gulvareal og behov.

Se alle våre produkter til gulv

Vegg/tak

Ukentlig renhold av vegger og tak på et treningssenter er viktig, da det her blir samlet opp mye smuss og bakterier fra de mange besøkende. Boss Europe fører produkter som er spesialtilpasset rengjøring av vegg og tak.

Se alle våre produkter til vegg/tak

Overflater

På et treningssenter finnes det mange overflater som blir berørt til enhver tid. Alle felles berøringspunkter bør rengjøres hyppig for å unngå spredning av bakterier og virus. Enten det er glass, speil, plast, stein, rustfritt stål eller andre overflater, så har Boss Europe renholdsprodukter som grundig og effektivt fjerner smuss og bakterier.

Se alle våre produkter til overflater

Luft

Det er ofte tett med mennesker på et treningssenter, og de som trener konsumerer mye oksygen og svetter mye. Da er det viktig at luften som pustes inn er ren og frisk. Boss Europe fører luftrensere som kommer både med og uten valgfrie dufter.

Se alle våre produkter for luft

Andre produkter for treningssenter