Boss Europe ekspanderer, åpner ny avdeling i Bergen

82062463_468123973893823_344018187395792896_n-1024x769

Vi er glade for å kunne informere om at vi har startet opp en ny avdeling i Bergen. Foreløpig leier vi av Premiere Produkter Vestland, som er vår i-team samarbeidspartner på vestlandet.

Adressen er Kanalveien 60

 

Ny avdeling betyr også at vi må utvide antall ansatte. Vi er glade for å ha ansatt Espen Solhaug og tok en liten prat med han om hans tanker rundt å bli ansatt i Boss Europe

Velkommen om bord Espen, kan du fortelle litt om hvem er du er?
Tusen takk, godt å være på plass. Mitt navn er Espen Solhaug. Jeg er fra Bergen og har alltid bodd der. Jeg er gift og har vært det i 15 år. Og så har vi en sønn. Jeg er utdannet elektriker, men har jobbet innenfor renholdsbransjen og med salg.

Hva kan du bidra med og tilføre Boss Europe?
Jeg håper jo å kunne fortsette å gi BOSS Europe sine kunder i Bergen en god opplevelse av å samarbeide med oss. Og finne nye kunder som vil gjøre det samme.

Hva er dine tanker rundt den nye avdelingen i Bergen?
Det er veldig kjekt at det satses på Bergen. Det trengs. Boss Europe har så mye god energi og jobber for å bygge opp kundene sine. Det skal merkes på vår ærlighet og service. Og ikke minst er det utrolig gøy å få være med å starte opp avdelingen her i Bergen.

Er det noe som motiverer deg for din nye arbeidshverdag?
Motivasjonen er jo alle som jobber i Boss Europe, og å se hvor bra de har fått det til å bli. Det skal jo ikke stoppe her. Vi skal bare bli bedre. Og det vil jeg være med på!

Har du noen spesielle interesser?
Duppeditter som vi sier i Bergen. Jeg liker tekniske ting. Roboter er helt i min gate for å si det sånn. Men er glad i å være aktiv også. Jeg sykler og står på ski. Og jeg liker å trene.

Jeg gleder meg til å komme i gang

 

Ta kontakt dersom du ønsker en uforpliktende demonstrasjon av våre grønne renholdsløsninger

Kontaktskjema