Skal du fogge eller spraye?

Håndholdt Sprayer

Boss Europe AS leverer forskjellig type utstyr for påføring av desinfeksjon eller løsning.

 

i-Cover fra i-team kommer i to utgaver

i-Cover 1.0 er liten, men effektiv og får jobben gjort.
i-Cover 1.0 er smart designet for ergonomisk bruk og maksimal effektivitet. Arbeidsrekkevidden til en vanntank (1 liter) er 150m2! Du mottar du to tanker med dette produktet.

i-Cover 2.5 for større områder.
i-Cover 2.5 har en ekstraordinær rekkevidde på 375 m2! Dette innebærer bruk av en 2,5-liters vanntank, noe som resulterer i en total produktvekt på 12 kg. For å gjøre det enkelt, kommer i-Cover 2.5 med en integrert ryggsekk / vogn. Du kan bære enheten for hånd, skulder, rygg eller med vognen.

Samme batteri som i-mop benytter.

En stor fordel med både i-Cover 1.0, 2.5 og i-Fogger er at produktene benytter samme batteri som i-Mop benytter. Det betyr redusert kostnad ved innkjøp og fleksibelt bruk.


i-Fogger fra i-Team global

Enkel, uanstrengt 360 ° desinfeksjon

I-fogger er et praktisk verktøy å ha under og etter COVID-19-pandemien. Det desinfiserer overflater og hele rom raskt. Den mobile enheten lager og dispergerer en desinfiserende aerosol (tåke) for å redusere antall luftbårne mikroorganismer og virus. I tillegg er det enkelt å bruke desinfeksjonsmiddel på overflater som er vanskelige å nå.

 


VP200, elektrostatisk håndholdt sprayer.

Tilby dine kunder unike løsninger som bare kan fås med elektrostatisk teknologi
Den elektrostatiske teknologien i sprayene våre gjør at væsken som sprøytes ut blir elektrifisert ved å gjøre dråpene (i mikronstørrelse) positivt ladet.
De sprayede overflatene er helt dekket (360º) med et fint og jevnt belegg, dette gjelder også vanskelig tilgjengelige overflater.
Dette muliggjør rask og effektiv desinfisering / rengjøring av veldig store områder og områder med resultater som i stor grad overskrider tradisjonelle metoder i tid, resultater
og med 65% mindre gjennomsnittlig forbruk.

Perfekt for desinfisering, rengjøring, rengjøring. luktkontroll, skadedyrbekjempelse og mye mer!

Boss Europe leverer både rygg og håndholdt utgave.


Levante automatisk sprayer

LEVANTE er en profesjonell sprayflaske som er egnet for desinfeksjonsmiddel og rengjøringsmidler.
Membranene og tetningene motstår klor, alkohol, hydrogenperoksyd og alkaliske stoffer. Med denne enheten får du 4 timer brukstid på batteriet som lades via USB porten og ca 100 kvm løsning pr tank. Liten og hendig.

 


Elektrostatisk sprayer fra TMB

TMB E-Sprayer en håndholdt, batteridrevet desinfeksjonssprayer med enestående dekning gjennom elektrostatisk ladet diffusjon. Desinfeksjonen blir elektrostatisk ladet og sprayes ut i små partikler, som en tåke. Denne elektrostatiske ladningen gjør at desinfeksjonen trekker seg til alle overflater, som kan forhindrer unyttig fall på bakken. Dette sikrer en optimal effekt og dekning av alle overflater.

Ta kontakt dersom du ønsker en uforpliktende demonstrasjon av våre grønne renholdsløsninger

Kontaktskjema