Vi flytter til nytt lokale. Redusert kapasitet på lageret i desember.

Image0

Vi flytter til nytt lokale i starten av desember. Det er ingen nyhet at vi skal flytte på oss, men nå nærmer det seg stormskritt. Vårt nye lokale vil være betydelig større og moderne enn dagens, ettersom vi har vokst ut av dagens fasiliteter.

Opplæring av produkter er noe vi setter høyt, og vi gledes over å få et demo-rom i det nye lokale. Fordelene med å flytte er mange, og en av de største vil være at vi nå kan invitere på opplæring hos oss i fremtiden. Vi ønsker at alle våre samarbeidspartnere og kunder skal få samme gleden og kunnskapen som oss innen våre produkter. Det gir oss også muligheter til å vise frem maskiner og roboter i aksjon, både i kontor og lager sammenheng.

Vårt nye hjem vil legge til rette for at vi skal kunne gjennomføre flere kundemøter, temakvelder og frokostmøter enn tidligere. Vi ønsker stadig økt samhold og kontakt med våre samarbeidspartnere og kunder, og ser på dette som flotte muligheter for å få enda bedre kontakt med alle rundt vår bedrift. Det er stor begeistring innad i vår lille familie over at vi får et så fint hjem som vi er stolte av å ha muligheten til å invitere dere til.

Lagret vil som følge av flyttingen ha noe redusert bemanning på plukk og utsendelse. Det vil oppstå forsinkelser. Vi beklager ulempene dette kan medføre.

I tiden rundt flytteprosessen vil det være en god del som skjer hos oss. Vi håper og ønsker at alle forstår at det vil ha påvirkning under selve prosessen og en liten stund etter mens alt det nye setter seg.

Vår nye adresse er Stormåsan 12, 1540 Vestby.

Vi gleder oss til å se deg der =)

 

Ta kontakt dersom du ønsker en uforpliktende demonstrasjon av våre grønne renholdsløsninger

Kontaktskjema