Renholdsprodukter for kontorbygg

Et dårlig inneklima på arbeidsplassen har mye av skylden for helseplager og sykefravær blant de ansatte. Hyppig og grundig renhold på kontoret vil bidra til bedre trivsel og høyere produktivitet, samtidig som smitte og helseplager forebygges.

Boss Europe tilbyr trygge og miljøsertifiserte renholdsprodukter for 4-dimensjons rengjøring: Gulv, vegg/tak, overflater og luft. Vi har produkter for renhold tilpasset alle type kontorer, uansett størrelse.

kontor

Gulv

Boss Europe har et utvalg av gulvvaskemaskiner som gjør rengjøringen av kontoret mereffektivt. Våre rengjøringsmaskiner kommer i flere størrelser, og vi fører også stillegåendemodeller tilpasset kontormiljøet. Våre rengjøringsprodukter tar for seg alt av polering og herding av gulv, til grundig tepperens.

Se alle våre produkter til gulv

Vegg/tak

Et kontorlokale inneholder gjerne flere rom der det fester seg bakterier, smuss og støvpartikler i vegger og tak. Disse flatene bør rengjøres regelmessig for å bedre inneklimaet og for å unngå skitne skjolder. Boss Europe har rengjøringsprodukter som er spesielt tilpasset vegg og tak.

Se alle våre produkter til vegg/tak

Overflater

Kontormedarbeidere kan være svært utsatt for smitte og helseplager. Overflater på kontoret som berøres ofte bør derfor rengjøres og desinfiseres hyppig. Våre rengjøringsprodukter er spesialtilpasset alle typer overflater, og fjerner smuss og bakterier skånsomt og effektivt.

Se alle våre produkter til overflater

Luft

Dårlig luft på kontoret kan føre til redusert trivsel og produktivitet. Med egnet utstyr og rengjøringsprodukter kan inneklimaet forbedres og bakterier bli forhindret fra å spre seg i rommet. Boss Europe har produktene du trenger for å forbedre luftkvaliteten på kontoret, og våre luftrensere kommer både med og uten dufter.

Se alle våre produkter til luft

Andre produkter for kontor